Professioneel busvervoer voor verschillende doeleinden

Wilt u een bus huren om uw schoolreis in goede banen te leiden? Of heeft u een bedrijfsfeest en wilt u uw gasten in stijl naar hun bestemming brengen? Dan is het busvervoer van Melotte R & Co een ideale oplossing. Wij zijn actief in heel Limburg en staan in voor een stipte en veilige service met energiezuinige bussen.

Wij zijn eveneens exploitant van De Lijn en werken met hen samen voor busvervoer. Onze chauffeurs staan in voor verschillende lijndiensten in heel Limburg en zelfs gedeeltelijk in Vlaams-Brabant en Antwerpen. Onze diensturen zijn terug te vinden op de website van De Lijn.

 

Onze 55 chauffeurs hebben ruime ervaring en hebben bovendien een opleiding bij De Lijn en een opleiding vakbekwaamheid gevolgd, die onder meer defensief rijden en omgang met klanten omvat. Om een vlotte service te garanderen, hebben wij ook 3 techniekers die eventuele problemen met een autobus snel op kunnen lossen en 3 bedienden die u met plezier te woord staan.

Voor meer informatie kunt u steeds telefonisch of via mail contact opnemen met Melotte R & Co. Wij geven u graag een antwoord op al uw vragen.